angel_of_love
| Konu: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği Perş. Ağus. 28, 2008 5:39 pm | |
| Türkiye İş Bankası, eğitim alanında Türkiye'nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti ile kapsamlı bir işbirliğini başlatıyor.
Türkiye İş Bankası, eğitim alanında Türkiye'nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti ile kapsamlı bir işbirliğini başlatıyor. "81 İlden 81 Öğrenci" başlıklı eğitime katkı projesi ile 2008 - 2009 öğretim yılından itibaren Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın sınavını kazanan 81 öğrenci, eğitimlerini İş Bankası’nın katkılarıyla sürdürecek.
İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre; Projeye her yıl 81 yeni öğrenci dâhil edilecek. Öğrencilerin Darüşşafaka’daki eğitim, giyim, barınma, gıda gibi her türlü ihtiyaçları İş Bankası tarafından karşılanacak. Öğrencilerin üniversite eğitimleri sırasında da bankanın katkısı sürecek.
“81 İlden 81 Öğrenci” projesinden bu öğretim döneminde yararlanmaya başlayan ilk öğrencilerin mezun olacağı 14. yılın sonunda İş Bankası katkısıyla eğitim alan öğrenci sayısı bini aşacak. Projenin imza töreni 3 Eylül’de Darüşşafaka’da yapılacak. | |
|
zeynep banlandı
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 30 Nerden : geldim bu dünyaya :D Lakap : sorma ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği Perş. Ağus. 28, 2008 6:58 pm | |
| biz yararlanamıyormuyuz bu olaydan şimdi okul zaten hep sonrakilere çalışıyor. bak hem 81 kişilikmiş döneme yeterdi tüh | |
|
beren Uzman Onbaşı
| Konu: Geri: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği Cuma Ağus. 29, 2008 2:15 pm | |
| boşver ya ben iyiyim öyle de öyle de okul karşılıyor masraflarımızı =9 ama cidden bizi dışlamaya başladılar tüm şefkat yeni gelnlere (143-144. dönmlere ve onlardan sonra gelicek olanlara) kendi okulumda kendimi fazlalık gibi hissdiyrum yönetim artık bize yabancı gibi davranıyor sanki :S | |
|
angel_of_love
| Konu: Geri: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği Cuma Ağus. 29, 2008 2:57 pm | |
| hissetmiyorsun öyleyiz zaten :D:D | |
|
beren Uzman Onbaşı
| Konu: Geri: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği Cuma Ağus. 29, 2008 2:59 pm | |
| yönetim bizi dışlama bağrına bas bizi ya her şey başarı onlar için başarılı değilsen ilgi görmessin vasatsın vb... :@ | |
|
nur Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği C.tesi Ağus. 30, 2008 1:13 pm | |
| - angel_of_love demiş ki:
- hissetmiyorsun öyleyiz zaten :D:D
ahaha ya bize cidden mudurler mudur yardımcıları pıslık gibi bakıo | |
|
tahauysal admin
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : pc başından Lakap : tahsin/ admin bey Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Daçkalı öğrencilere Türkiye İş bankası desteği C.tesi Ağus. 30, 2008 8:59 pm | |
| iş bankası çok iyi bir işe kalkıştı hep kendi yanınızdan bakmayın sonuçta okulu kazanan aama durumu olmayan çok kardeşimiz var biraz bencillik modundan çıkın artık liselisiniz | |
|