| Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor | |
|
+5zeynep tahauysal okan aybüke angel_of_love 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
angel_of_love
| Konu: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Salı Ağus. 19, 2008 9:14 pm | |
| Valerie ve Ted Rock çifti dört kulaklı kediye rastladıklarında önce gözlerine inanamamış. İlk şoku atlattıktan sonra ise bu dört kulaklı kedi yavrusunun onların ailesinin bir parçası olmasına karar vermişler. Daily Mail'in haberine göre çift bu dört kulaklı kediye iki yıl önce rastlamış. Minik gri kediyi evlat edinmiş ve adını da Yıldız Savaşları filmine atıfla Yoda koymuşlar. Şikago'nun güneydinde bir bar çıkışında rastladıkları Yoda'ya sahibinin bir ev aradığını anlatan Valerie, Yoda'ya rastladıklarında 20 yıllık kedilerini yeni kaybetmiş olduklarını belirtiyor. 8 haftalık Yoda'yı evlat edindikten sonra veterinere götüren çift, veterinerin şaşkınlığını üzerinden atar atmaz internette araştırmalar yaptığını ve dört kulaklı bir kedinin izine de Almanya'da rastladığını anlatıyor. Zaman içinde çok özel bir varlığa sahip olduklarını daha iyi anladıklarını kaydeden Rock çifti, kedilerinin kaçırılmasından da endişe ediyor. İnsanların Yoda büyük ilgi gösterdiğini ve birlikte fotoğraflar çektirdiklerine değinen Valerie, Yoda'nın kulaklarından ikisini kestirip kestirmeyecekleri sorusuyla da karşılaştıklarını ancak Yoda'nın tamamen normal davranışlar sergileyen, meraklı bir kedi olduğunu belirtiyor. Valerie Rock, Yoda'nın gürültücü bir kedi olmadığını ve çok seyrek olarak yumuşak sesler çıkararak miyavladığını da sözlerine ekliyor. Kaynak: Milliyet | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Salı Ağus. 19, 2008 9:41 pm | |
| bu da bi montaj örneği mi diye düşünmedim değil...saol canım | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Salı Ağus. 19, 2008 9:45 pm | |
| bence de ama ben gene de koyayım dedim.. | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Salı Ağus. 19, 2008 10:05 pm | |
| | |
|
| |
okan Onbaşı
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Nerden : EVDEN :D Lakap : yok ama Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 1:04 pm | |
| insana sasırtıcı gelıyor. zaten ilk basta bana da montaj gibi geldi ama hayat sürprizlerle dolu | |
|
| |
tahauysal admin
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : pc başından Lakap : tahsin/ admin bey Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 1:20 pm | |
| oda nesi ole kedilerden nefret ederim ama burdaki tatlı çıkmış | |
|
| |
okan Onbaşı
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Nerden : EVDEN :D Lakap : yok ama Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 1:45 pm | |
| bende kedilerden pek hazetmem zaten allerjimde var ama bbuda gercekten şirin | |
|
| |
zeynep banlandı
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 30 Nerden : geldim bu dünyaya :D Lakap : sorma ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 2:04 pm | |
| bencede montaj olabilir:) ben kedcikleri severim ama benimde alerjim var | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 4:03 pm | |
| - Admin demiş ki:
- oda nesi ole kedilerden nefret ederim ama burdaki tatlı çıkmış
senin beğeneceğin şeyde zaten doğuştan 3 tane olması lazım :D:D | |
|
| |
sametyalçın Onbaşı
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Nerden : izmit Lakap : mahmut ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 10:14 pm | |
| bence kedi nrmal karı montaj:D | |
|
| |
zeynep banlandı
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 30 Nerden : geldim bu dünyaya :D Lakap : sorma ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Çarş. Ağus. 20, 2008 10:54 pm | |
| - sametyalçın demiş ki:
- bence kedi nrmal karı montaj:D
korkunç olan şey kadın diyosun yani | |
|
| |
sametyalçın Onbaşı
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Nerden : izmit Lakap : mahmut ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| |
| |
funda Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Perş. Ağus. 21, 2008 3:01 pm | |
:D:D:D Yorum süper... :D:D:D Ayrıca konu da ilginç, gerçek olma ihtimali azda olsa olabilir aslında... Paylaşım için sağol. | |
|
| |
angel_of_love
| |
| |
öykü
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 30 Nerden : istanbul Lakap : öykü ruh hali : Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor Paz Ağus. 24, 2008 11:19 am | |
| bravo samet çok yaratıcı bir yorum:D | |
|
| |
nur Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor C.tesi Ağus. 30, 2008 1:59 pm | |
ahaha | |
|
| |
| Dört kulaklı kedi görenleri şaşkına çeviriyor | |
|