dilan
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Nerden : Ankara Lakap : yok ruh hali : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: robenson(ayyy bu şiiri hatırlamak istemiorm ama koymak istedm) Paz Ağus. 31, 2008 8:34 pm | |
| Robenson, akıllı Robenson'um, Ne imreniyorum sana bilsen! Göstersen adana giden yolu; Başımı dinlemek istiyorum. Ben gemi olurum, sen kaptan ol; Yelken açarız bir sabah vakti. Güneşte gölgemiz olur deniz Yolculuk! derken adamızdayız. İsterdim tercümanım olasın, Tanıtasın beni balıklara, Vahşi kuşlara ve çiçeklere; Bizdendir diyesin benim için. Ağaca çıkmasını bilirim, Tanırım meyvanın olmuşunu; Taş kırmak da gelir elimizden Ateş yakmak da, aş pişirmek de. Robenson, halden bilir Robenson, Adan hâlâ batmadıysa eğer, Alıp götürsen beni oraya, Deniz yolu kapanmadan evvel!. | |
|
nur Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: robenson(ayyy bu şiiri hatırlamak istemiorm ama koymak istedm) Paz Ağus. 31, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
beren Uzman Onbaşı
| Konu: Geri: robenson(ayyy bu şiiri hatırlamak istemiorm ama koymak istedm) Ptsi Eyl. 01, 2008 12:56 am | |
| güzel soru bnde merak ettim bi de neden hatırlamak istemediğin bi, şiir koymak istiosun dilancım | |
|
nur Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: robenson(ayyy bu şiiri hatırlamak istemiorm ama koymak istedm) Ptsi Eyl. 01, 2008 4:29 pm | |
| dilan ucmus kız siir kimin yazmaı unutmusun | |
|
beren Uzman Onbaşı
| Konu: Geri: robenson(ayyy bu şiiri hatırlamak istemiorm ama koymak istedm) Ptsi Eyl. 01, 2008 4:58 pm | |
| hha dilan yaşıyo msn cevap ver | |
|
nur Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: robenson(ayyy bu şiiri hatırlamak istemiorm ama koymak istedm) Ptsi Eyl. 01, 2008 5:11 pm | |
| ucmus kzıım bu bizde ne usengeciz alt tarafı siiri google a yazcaz yazarına bakcaz biz bakalım bari | |
|