| Beni seviyor musun? :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Beni seviyor musun? :D Çarş. Ağus. 20, 2008 7:54 pm | |
| Beni seviyor musun - Hayır şu anda gazete okuyorum - Ne beni sevmiyor musun - Ben öyle bir şey demedim - Hayır dedin - Bak yine konuşma öğretiyorum diye kızacaksın - Ne konuşması - Sen şimdiki zaman kullanarak "beni seviyor musun" dedin - Eeeeee ne olmuş - Şimdiki zaman demek o anda yapılan işle ilgili zamandır ben gazete
okurken seni nasıl seveyim - Biliyordum zaten aynı anda iki iş yapamayacağını - Ne ilgisi var şimdi bunun gerzeklikle - Sana gerzek mi dedim - İma ettin, iki işi birarada yapamaz falan gibi laf ederek - Bunun gerzeklikle ne ilgisi var, fakat hoşuma gitti sen iki işi birarada yapamazsın - Sen de doğru cümle kur - Beni gazete okumadığın, ya da gazeteni bitirdiğin zaman sevme ihtimalin var mı - Sevmekten kastın ne - Sen adamı çatlatırsın - Çatlamak isteyene ben birşey yapamam, sevmekten kastın ne onu söyle,bir çok sevme şekli var - Ne gibi - Aşkla sevmek,sevgiyle sevmek,şehvetle sevmek vs.vs.vs. - Gazeteni bitirdikten sonra beni aşkla sevme ihtimalin var mı - Nasıl aşkla - Onun da mı çeşitleri var - Tabii, sevgili aşkı,ilahi aşk, karşılıksız aşk vs. vs. vs. - Gazeteni okumayı bitirdiğinde beni sevgili aşkı ile sevme ihtimalin var mı, Allah Allah ben salak mıyım yahu basit bir soru nereye geldi
cehenneme kadar yolun var, cevap verme istemiyorum - Peki nasıl istersen, bana bir su verir misin - Nasıl su istiyorsun - Bayaaa - Biz de bayaa su yok - Canım saçmalama - Ne saçmalaması,önce bir bardak mı,bir şişe mi,bir maşrapa mı su istiyorsun onu söyle - Bana bir bardak su verir misin - Nasıl bardak - Ne demek nasıl bardak - Olur mu canım, kristal bardak var, adi cam bardak var, bira bardağı var - Bana bir adi cam bardak su verir misin,mahsus yapıyorsun di mi - Niye mahsus yapayım - Deminkinin intikamı bu galiba - Demin ne oldu - Beni seviyor musun diye sormuştun ya - Ne zaman - Demin - Demin ne demek,kaç zaman önce anlamına geliyor - ................... - Niye sustun - Düşünüyorum - Ne düşünüyorsun - Evliliğimiz niye bu hale geldi - Ne hali - Yalın hali değil tabii - Niye gelmiş - Senin espri yeteneğinin olmaması nedeniyle - Sen de var mı - Herkes çok esprili olduğumu söylüyor, geçen gün Selma - Selma kim,o şıllık yardımcın mı - O şıllık değil - Şıllık değil de ne sana bakıp duruyo benim önümde - Kadın güzel giyinip havalı görünüyor diye kıskanıyorsun - Ben kötü mü giyiniyorum - Öyle demedim - Ne dedin ya - Off be yeter - Off be yeter di mi - Yeter tabii ne istiyorsun gecenin bu vakti - Bunca yıllık evliyiz bana birkez sevdiğini söylemedin - Söylemek şart mı - Ne yani sessiz film oynar gibi hareketlerini mi takip edeceğim, söylemesen nasıl anlaşılır - Ben senin kocanım tabii ki seni seveceğim - Nasıl yani mecbursun diye mi - ....................... - Yine sustun, hep susarsın zaten,bir de cump yatak, ne konuşursun, ne bir fikir söylersin - ........................ - Bir başkası varsa hayatında söyle zorluk çıkarmam - ............ - Naci - ....................... - Naci, Naci diyorum - Babam uyumuş anne bağırma. ___alıntıdır___ | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:15 am | |
| kadınlar adamı deli eder | |
|
| |
tahauysal admin
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : pc başından Lakap : tahsin/ admin bey Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:18 am | |
| süper yaa ama semih dogru söyledi kadınlar yüzünden insan yataklık olur | |
|
| |
zeynep banlandı
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 30 Nerden : geldim bu dünyaya :D Lakap : sorma ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:22 am | |
| ay böyle insanlar çekilmez ya katil eder adamı | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:29 am | |
| böyle kadın eder valla doğru söze ne denir | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:33 am | |
| diyorlar ki erkekler neden böyle ölü gibi olurlar al işte | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:43 am | |
| ben demiyorum | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:45 am | |
| ben daha ölmedim canım öldürmediler | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:49 am | |
| canım bana, kendinle aynı cümlede ölüm kelimesi ve türevleriyle geçen bi cümle kurmaz mısın? | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:52 am | |
| kurmam cicim | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:57 am | |
| sağol canımm | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Perş. Ağus. 21, 2008 12:58 am | |
| sende birtanem | |
|
| |
öykü
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 30 Nerden : istanbul Lakap : öykü ruh hali : Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Paz Ağus. 24, 2008 11:09 am | |
| çok güzel ama bütün kadınlar için aynıdsının geçerli olduğu söylenemez bazıları çok iyi ama eşlrinde iş yok
ama bu tip kadınlrda bayıyor adamı | |
|
| |
angel_of_love
| |
| |
öykü
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 30 Nerden : istanbul Lakap : öykü ruh hali : Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Paz Ağus. 24, 2008 11:21 am | |
| yooo mesela sen aybükeyle evlensen aybüke sana karşı iyi olur sende ona karşı iyi olursan çok şey beklemiş olmazsınız:D | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Salı Ağus. 26, 2008 8:55 pm | |
| bravo öykü ama istisnalar kaideyi bozmuyo canım:D:D:D | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: Beni seviyor musun? :D Çarş. Ağus. 27, 2008 11:26 am | |
| dünyayı biz mi kurtaracağız... | |
|
| |