aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Ahiretten ilk tepkiler Çarş. Ağus. 20, 2008 9:47 pm | |
| *biraz daha ışık. aha ışıklar geldi. amaninnn biraz daha huri.
*neyse günahı öderiz abi...
*-bidakka ya ben öldüysem senin ne isin var lan burda tolga -salak ayni arabadaydik -ha ondan bende diyodum vs. vs. vs....
*.... abduhu ve resuluhu... tuh ya be kelime-i sahadeti bile getiremedik
*çok sicak bi klima falan yok mu burda
*abi iki dakka birine bakip gelcem aşşagidan..kimligimi birakimm abi .. boynuzunu mizragini yiyim.. he de guzel abim benim. kirmizilarda pek yakişmiş..
*-geç bakiim köprüden -sen benim kim olduğumu biliyo musun?
*- demistim silahla oyun olmaz diye.
*-sonunda !!! bunun için mi bu kadar kastım bea!!! üzerimde bi hafilik rahatlama hissediom!
*-sevgilim sonunda bütün dertlerimizden, bizi anlamayan o eski kafalılardan kurtulduk. sevgilim tülin....?? -tülin son anda atlamaktan vazgeçti,canım (zebani)
*-mahmut abi... nassı? oldu mu??? patladı mı bomba?
*kadın: nası görünüyorum kim bilir, beni beğenecekler mi acaba ?
*- ee en yakın bufe nerde acep? gelirken sigarayı unutmusuz asaada
*-ee huriler, şaraplar nerde? biz onun için geldiydik...
*ölüm ölüm nedir ki gülüm, senin icin yasamayı göze almısım... ulan burası neresi ? kızı etkilicez diye, som agzımızın kurbanı olduk böühüh.
*-abi buralardan arsa kapatsak nasıl olur, ha abi?? bak ileride degerlenir falan,dusunmek lazım bugunden.. -siiieeee...
*ajda: merhaba ben ajda pekkan, ay cok heyecanliyim, paradise a mi gonderilecegim simdi!? tanri: bu da kim?!
*ulan icmicektim o son kadeh sarabi.. amma carpti ha..
*zebani:maalesef sizi cehenneme göndermek zorundayız hanfendi. polyanna:ay ne güzel zaten kırmızı bana hep çok yakışmıştır lay lay lom.
*- ben o yılanı hipnotize ederdim ama o fare karıştırdı aklını biliyorum ben ..
*-bilseydim eğer...bilseydim...herşeyimi verirdim..hiçbir şeye sahip olmazdım
*- aha kanatlarım var.. yaşasın.. artık melek mi oldum ? - hayır dünyadaki mallıklarından ötürü kaz yaptık seni..
*.- internete girmem lazim. maillerime bakicam. - bak su kirmizili amcayi izle o sana yolu gosterecek. - pekiy...
*-ben zaten ateist taklidi yapıyodum zaten.
*merhaba efenim benim cennetten arsam vardı hurilere nazır..._____alıntıdır_____ | |
|
sametyalçın Onbaşı
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Nerden : izmit Lakap : mahmut ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Ahiretten ilk tepkiler Çarş. Ağus. 20, 2008 9:54 pm | |
| bide bunn ölmeden önceki versionu vardı :D | |
|
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: Ahiretten ilk tepkiler Çarş. Ağus. 20, 2008 9:55 pm | |
| ölmeden önceki son sözler mi?açim mi samet:D | |
|