| tabu diyalogları (farklı) | |
|
+3angel_of_love zeynep aybüke 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: tabu diyalogları (farklı) Çarş. Ağus. 20, 2008 11:17 pm | |
| Kelime: miras - simdi diyelim mısır’da deden var, bu artik yaşamıyor, sana ne bırakır? - piramit.(dedesi tutankamon ya!) ***son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. süre son 10 saniye kelime: lambada. ekip1 bakan kişi: aha s*çtınız ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. Söyle bakalım Alaeddin’in cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: has....tir...
kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiğinde sure çoktan bitmiş
Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeççi...
Kelime: dergâh - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekânda -Grup ****! - Çarpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo!
_____alıntıdır_____ | |
|
| |
zeynep banlandı
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 30 Nerden : geldim bu dünyaya :D Lakap : sorma ruh hali : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Çarş. Ağus. 20, 2008 11:24 pm | |
| Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeççi... bu süper ya eline sağlık | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Çarş. Ağus. 20, 2008 11:25 pm | |
| afiyet olsun bu da benim favorim; Kelime: miras - simdi diyelim mısır’da deden var, bu artik yaşamıyor, sana ne bırakır? - piramit.(dedesi tutankamon ya!) | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Perş. Ağus. 21, 2008 12:14 am | |
| Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeççi... bu süpermiiş eline sağlık canım | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Perş. Ağus. 21, 2008 12:41 am | |
| afiyet olsun canım | |
|
| |
funda Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Perş. Ağus. 21, 2008 3:17 pm | |
| Süperler kanka sağol... | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Perş. Ağus. 21, 2008 3:19 pm | |
| sende kanka | |
|
| |
okan Onbaşı
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Nerden : EVDEN :D Lakap : yok ama Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Perş. Ağus. 21, 2008 4:28 pm | |
| ***son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. süre son 10 saniye kelime: lambada. ekip1 bakan kişi: aha s*çtınız ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. Söyle bakalım Alaeddin’in cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: has....tir...
tabu ilk başta emin olmamak gerekir sonucu acı bi şekilde geri dönebilirr...
Sağol paylaşınm için bacım | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Perş. Ağus. 21, 2008 6:04 pm | |
| snde sağol | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) C.tesi Ağus. 23, 2008 3:39 pm | |
| Kelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy çok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle aşağı yukarı sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi.??? - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap´tığımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin,... konuşmuyorum.. Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart´tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama´dan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! bir kaç tane de benden olsun dedim, aynı bir kaç tane varsa affola | |
|
| |
funda Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) C.tesi Ağus. 23, 2008 6:19 pm | |
| Biliyodum bazılarını önceden... Sağol Semih... Bunlarda süpper... :D Bunlara kopmuştum: -Kafeinsiz Kahve -Kabarmak -1 Nisan -Sümüklü Böcek -Beşik
:D:D:D:D
| |
|
| |
beren Uzman Onbaşı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) C.tesi Ağus. 23, 2008 7:11 pm | |
| eet saol sümüklü böcüü bilemeyene aşkolsun | |
|
| |
aybüke Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Salı Ağus. 26, 2008 8:54 pm | |
| | |
|
| |
angel_of_love
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) Çarş. Ağus. 27, 2008 11:25 am | |
| | |
|
| |
nur Genel K.Başkanı
| Konu: Geri: tabu diyalogları (farklı) C.tesi Ağus. 30, 2008 2:47 pm | |
| bi ara bunlara cok takmıstım daha fazlası için eksisozluge ve alternaitifmcafe yazdıklarıma bakabilrsnz | |
|
| |
| tabu diyalogları (farklı) | |
|